O nama

hdrPicture 030_1_2

Svaki moj odlazak frizeru u djetinjstvu završavao bi isto – sva u suzama izletjela bih iz frizeraja i pretrčavajući ulice moga primorskog gradića. Žurila bih kući da tako uplakana ne sretnem neku prijateljicu. Naime, uvijek sam željela da me ošišaju tako da se ne vide uha jer su mi se činila prevelikima prema mojoj sitnoj faci, ali su uha uvijek ostajala gola. Tako sam već svima govorila da ću, kada odrastem, biti frizerka, ali «dobra» frizerka. To su i moji roditelji prihvatili i bili sigurni da će tako biti. Marina Sršen

Marina Sršen 1979. godine vlastiti salon u rodnoj Boki Kotorskoj. Uz rad, ne zapostavlja svoja usavršavanja. Odlazi na seminare u zemlji i inozemstvu. Priznaje da su je oduvijek najviše fascinirali talijanski časopisi, jer su se uvijek trudili obuhvatiti trend i estetiku.
Polaznica je brojnih frizerskih akademija i seminara u Milanu, Rimu i Parizu.

1992. godine s obitelji se nastanjuje u Veneciji gdje naredne 2 godine živi i radi, te svoj boravak u Italiji koristi maksimalno upoznajući talijanske stiliste i radeći s njima. Visoko pozicionira njihovu psihologiju u frizerstvu.

1994. godine dolazi u Rovinj gdje otvara i frizerski salon koji vrlo brzo postaje vrlo uspješan.
Kao natjecateljica u europskom rangu, Marina se dokazivala u Klagenfurtu (1998.), Moskvi (1999.) i Beču (1999.), te Veldenu (1999. i 2000. Zlatna ruža).
Na svjetskim prvenstvima, sudjelovala je u Rotterdamu (1990.), Berlinu (2000.) i Las Vegasu (2002.).

Od međunarodnih natjecanja Marina izdvaja Opatiju (1999.) na kojem je uz sudjelovanje prestižnih Talijana na prvom mjestu, stala njima uz bok osvojivši drugo mjesto. Marina je također i međunarodni sudac na natjecanjima frizera.

2001. godine je uvrštena na listu TOP 100 svjetskih frizera.
Kao stilistica s velikom unutarnjom energijom i željom za radom, u Dubrovniku je pokrenula i organizirala nekoliko događanja, od kojih izdvajamo nastup s Massimilianom Pittonom, prestižnim talijanskim stilistom i trenerom njihove državne reprezentacije, kao i nekoliko velikih humanitarnih akcija, u kojima je prikupljeno oko 3 milijuna kuna za kupnju inkubatora i laparoskopskog aparata za ginekologiju Opće bolnice Dubrovnik, te za izgradnju prvog zabavnog parka u Hrvatskoj za djecu s posebnim potrebama pri Udruzi „Dva skalina“.

Marina Sršen je početkom 2009. godine otvorila ekskluzivni BEAUTY CENTAR SRŠEN, na samom vrhu robne kuće. Sa pravom se može reći da je ovaj centar jedan od najljepših u Europi a i šire.

Beauty centar Sršen je luksuzni centar koji se proteže na 1.000 m2, od toga 200 m2 predivne terase. Iz Centra se pruža zadivljujući pogled na Luku Dubrovnik, brodice, most Dubrovnik tako da sve to stvara osjećaj da ste na komandnom mostu velikog putničkog broda.

Centar se izdvaja u ponudi u više detalja počevši od samog modernog uređenja do eksluzivne ponude koju nudi svojim klijentima.

Beauty centar Sršen nudi vrhunsku kvalitetu frizerskih usluga. Posebnu pažnju poklanjaju vrhunskoj njezi kvalitete kose.

Osim kompletnih frizerskih usluga, Beauty centar Sršen nudi i usluge šminke, manikure, pedikure i solarija.

Vaše vrijeme provedeno u Beauty centru Sršen bit će pretvoreno u pravo uživanje i opuštanje. Poseban osjećaj čarolije pruža sama terasa s maslinom koja daje dodatni osjećaj da ste „na vrhu svijeta“.
Posebnost BEAUTY CENTRA SRŠEN je VIP loža, predviđena za najviše dvije osobe koje dođu zajedno, u kojoj možete dobiti individualno friziranje kao i sve ostale usluge koje centar nudi, te poseban tretman uz šampanjac, kavijar, voće….VIP loža je već prepoznata od strane klijentele, pogotovo mladenki, kao intiman kutak za potpunu relaksaciju i izolaciju, uz sve tretmane ljepote.

Prepustite se rukama stručnjaka i uživajte u čaroliji BEAUTY CENTRA SRŠEN!

Nikole Tesle 2, 20000 Dubrovnik, Hrvatska
Tel: 00385 20/436-300
Mail: bcsrsen@gmail.com